Pit-Pitan Nang Ngarep Hotel Sahid Jaya, Solo

Ngepit Santai

Ngepit Santai

Sapa sing wis tau pit-pitan nang ngarep hotel? Nek nyong si wis tau. Ceritane, pas melu ASEAN Blogger Festifal Indonesia (ABFI) 2013 winginane kae, wengi-wengi nyong karo kanca-kanca pada pit-pitan nang ngarep Hotel Sahid Jaya. Nang Hotel Sahid Jaya nyediakna PIT ONTHEL. Jane lewih tepate njajal pit si. Biasane nek nang ngumah pit’e udu PIT ONTHEL. Pit biasa, standard. Dadi, pas pan dolan, jeng-jeng nggolet maem niate pan nganggo pit, ben suasanane beda. πŸ˜†

Pit’e duwur mbanget, ora kaya biasanae. Mas-mas sing jaga pit juga patia sangsi karo nyong lan kanca-kanca, soale raine ora mitayani si. Nyong juga patia gerogi, soale nyong nganggo ROK dawa. Wedi ROK’e mlebu rantai kan bisa celaka. Kaka Akin karo Mas Vai ndelengaken nyong, ya. Mesti anu gumuun. πŸ˜†

Ngepit Lewih Santai

NgepitΒ  Lewih Santai

Wah, Kaka Akin ngepite santai mbanget. Nganggo kaos SMART BLOGGER lho. Mba Ila wis njajal, tapi jerene kangelen, soale keduwuren si pit’e. Tak kira pit’e bisa di endepaken, tapi ternyata ora. Terus akhire kepriwe? Akhire ya ora sida jeng-jeng nunggang pit, wong Mba Ila jere ora bisa. Wedine mbokan nang ndalan ana apa-apa, mengko malah ketempuan.

Ngepit Sewoooot

Ngepit Sewoooot

Nek SRW iki tah ngepite nganggo sewot, deleng bae si nggari nggenjot. πŸ˜† Otote sikil keton kabeh, ya. Tapi malah apik, tandane sihat ngencengaken otot sikil. Yakin, nyong nembe Pit-Pitan Nang Ngarep Hotel, ora isin. Soale akeh kancane, nek dewekan ya ora mungkin, isinlah, ndarani wong ora waras, ya. πŸ˜†

Apakah sahabat pernah bersepeda di depan Hotel? Hotel Sahid Jaya. :mrgreen:

Iklan

33 komentar

  1. kalau bahasa sundanya sasapedahan hehehe

    1. Bahasa sunda unik. .. πŸ™‚

  2. Tak kirane photo model promo pit onthel…
    iki jane gawe acara opo to kok nggawe boso jowo

    1. Pingin bae, Om. . πŸ™‚

  3. Waaaa aku durung nyoba… Sepedae dikunci hihihi

    Tapi sempat foto pisan loh

    1. Njaluk kunci maring sing njaga. . . πŸ˜€

  4. Nyebelin…
    Susah tauk naik sepedanya…

    1. Ora angel, tapi emang angel mbangeet. . .

  5. Piet Onthel … mantap …
    Lihat Una ngepit … cocak kayaknya …

    salam saya

    1. Iya, Om. .
      Anu semangat mbangeet. . πŸ˜€

  6. Kok ora njajal pit-pit-an neng kuta Solo. Pite iso disilih disik mubeng-mubeng kuto Solo.

    1. Soale pada ora wani, Mba.
      Wedi mbokan gulung. . πŸ˜€

      1. Ora popo, pit-pitan neng Kuto Solo nentrem-ke ati kok? Opo maneh koyo awan iki, ngiras tahu guling-nge Pak Gomloh karo nyruput es degan Ting-ting-an kagem makan siang. Sedap tenan.

  7. aku durung nate nyoba, ra wani

    1. Mboten wantos?
      Ngaranglah Bapake. . πŸ˜€

      1. sebelahe Solo kan kampung halamanku, ora mampir sisan

        1. Pas kui wktune ora nyukup, Pak. Hihihihih

  8. nyong urung tauuuu…. hotel be mbuh kayangapa koh :p

    1. Hahahaha. .
      Temenan ora ngerti hotel?

      1. oraaaaaaa

  9. Waa… dhuwur temen sepedahe?? durung numpak we aku wis wedi… hehe.. wiih… Akin, Una n Idah kendel2 ya… πŸ™‚

    1. Iya, Mba.
      Kayane udu sepda standard deh. πŸ˜€

      Tapi enak kalau udah digenjot. πŸ™‚

  10. nyong durung tau … poto ngepit sewooot-e apik … πŸ˜€

    1. Kamu kalau ngepit sewot juga keknya, Mas. . . πŸ˜€

  11. Wah,gak paham dgn bahasa tulisannya..

    1. Emm, yang mana, Mas?
      Bahasa tulisan saya, ya? πŸ™‚

  12. Pit: Nganggo barang antik, hasile ning awak sehat …

    1. Beneer, Pak.
      Setujuu bangett. .. πŸ™‚

  13. di kusuma sahid ga ada sesepedahaaann Idaaah πŸ˜€

    1. Masa siiih?
      Harusnya main ke Sahid Jaya atuh, Teh. πŸ˜€

  14. WAH ENAK kui mbak… melu lah πŸ˜€

    1. Laah, telat. . .
      Ngesuk maning, ya? πŸ˜€

  15. […] Kalau ada yang belum tahu bahasa Ngapak seperti apa, silakan baca postingan saya yang berjudul Pit-Pitan Nang Ngarep Hotel Sahid Jaya, Solo. Welah, malah membahas Ngapakers, […]

Hayoo...Ngomen dengan bijak, ya! ^_*

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: